fbpx
MI SMO TiM Jurišić

TiM stomatologija Jurišić postoji od 1987 godine

"TiM stomatologiju Jurišić" čine osnivač prakse, prof. Jurišić i njegov tim koji kroz svoje bogato iskustvo u praksi kao i kontinuiranom edukacijom omogućavaju pacijentima najsavremeniju terapiju u oblasti implantologije i estetske stomatologije.

Ono što nas izdvaja je veliki broj uspešno obavljenih kompleksnih hiruških intervencija u oblasti nadoknade kosti kao i ugradnja implantata u estetski zahtevnoj regiji sa minimumom raspoloživog prostora za ugradnju. Sledeći svetske protokole u oblasti implantologije i savremene protetike, uspeli smo naše pacijente da rehabilitujemo i značajno im poboljšamo kvalitet života .

Naša misija je da kroz konstantno pohađanje kurseva kako u Srbiji tako i u inostranstvu, čitanje savremene literatuje, pisanje naučnih radova i istraživanje kao i učešće na domaćim i svetskim kongresima budemo u samom vrhu svetske stomatologije.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

Naš tim čine Osnivač prakse, prof. Jurišić i mlade kolege na specijalizaciji koji kroz svoje bogato iskustvo u praksi kao i kontinuiranom edukacijom omogućavaju pacijentima najsavremeniju terapiju u oblasti implantologije i estetske stomatologije.

GALERIJA